torstai 14. marraskuuta 2019

Valokuvauksen näyttö: Taitokeskus

  Seuraava projektini on tehdä valokuvauksesta näyttö. Sain asiakkaaksi Taitokeskuksen, jolle olisi tarkoitus kuvata himmeleitä. Kuvattavia himmeleitä on kahdenlaisia, lasisia ja paperisia. Osa kuvista tulisi sosiaaliseen mediaan ja muutama kuva painotuotteeseen.

   Asiakkaan toiveena oli, että lasisten himmeleiden kuvaamisessa käytettäisiin jouluista teemaa. Paperihimmeleiden kuvista olisi hyvä tehdä enemmän "sisutuksellisia" ja stailattuja. Sain todella vapaat kädet himmeleiden kuvaamiseen. Ainoa asia mitä kuvissa ei saisi olla on paperihimmeliden kanssa esimerkiksi muovisia pillejä. Lähdin tutkimaan pinterestistä miten himmeleitä on kuvattu ja etsimään inspiraatiota.

Taitokeskus

  Taito Varsinais-Suomi ry toteuttaa omassa toiminnassaan Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n strategiaa Taito elää. Toiminnan perusajatuksena oli varsinaissuomalaisen käsityön edistäminen kulttuurina, taitona ja elinkeinona.
Toiminnan tavoitteena on palveluiden monipuolistaminen, taloudellisuus, käsityötuotteiden ja -palveluiden laadun kehittäminen sekä toiminnan tunnetuksi tekeminen. Yhdistys jakaa keskusliiton vision käsitöiden näkymisestä elämässä, tuotteissa ja palveluissa.
Yhdistyksen toiminta on avointa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kädentaidoista, varsinaissuomalaisesta käsityöperinteestä, sen säilyttämisestä ja kehittämisestä sekä alan elinkeinoelämän edistämisestä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti