sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Musti ja Mirri

Työssäoppiminen Mustissa ja Mirrissä



Aloitin työssäoppimisen Mustilla ja Mirrillä 16.3.2020. Olen päässyt työssäoppimiseni aikana tekemään paljon erilaisia esillepanoja sekä palvelemaan asiakkaita. 


Koira naisen sylissä Musti ja Mirri liikkeessä

Kuva: hertsi.fi

Tietoa yrityksestä


"Musti ja Mirri on vuonna 1988 perustettu lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Liikkeitä on yli sata ympäri Suomen Helsingistä aina Rovaniemelle saakka. Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. "

 "Tuotteistamme pääosa on koirille ja kissoille, mutta myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille löytyvät omat tuotevalikoimansa. Verkkokaupan lisäksi jokaisesta Musti ja Mirri -myymälästä löytyy perusvalikoima samoja tuotteita ja sen lisäksi kukin myymälä laajentaa valikoimaansa kysynnän mukaisesti."

"Tuotevalikoima kattaa kuivat ja kosteat ruoat, kissanhiekat sekä laajan valikoiman tarvikkeita pannoista kuppeihin ja leluista turkinhoitotuotteisiin. Myös lemmikkien omistajille löytyy tuotteita, kuten treeniliivejä ja makupalapusseja.
Lemmikkitarvikeketjuna Musteissa ja Mirreissä ei myydä lainkaan eläimiä, vaan ainoastaan ruokia ja tarvikkeita lemmikkien jokapäiväiseen hyvinvointiin." Mustijamirri.fi







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti