perjantai 1. marraskuuta 2019

30.10 Taitaja9- tapahtuman koristeet

   Kävimme 30.10 opettajani ja muutaman luokkalaiseni kanssa myllyssä ja skannsissa kuvaamassa esillepanoja sekä etsimässä ja ostamassa koristeita taitaja9 kilpailua varten. Kilpailu järjestettäisiin koulumme liikuntasalissa, jonne tarvitaan paljon koristeita.

   Taitaja9 on hyväntuulinen ja toiminnallinen kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on hauska tapa tutustua eri ammattialoihin. Kisassa tarvitaan monen oppiaineen osaamista.
Taitaja9 on koko yläkoulun kisa. Kilpailu on leikkimielinen, mutta tehtävät vaativat näppäryyttä ja luovuutta. Samasta koulusta voi paikalliskilpailuun osallistua useampia joukkueita. Joukkuueet ovat kolmihenkisiä, ja osallistujien tulee olla 7.–9.-luokkalaisia. Kussakin joukkueessa saa olla eri luokkien ja luokka-asteiden oppilaita, mutta joukkueen jäsenten tulee olla samasta koulusta. (kopioitu skillsfinland.fi nettisivulta)
   Lähdimme noin klo 9 aamulla koululta kohti skanssia ja kiersimme siellä muutamia kauppoja. Parhaimmaksi vaihtoehdoksi osoittautui Tiger, josta löysimme paljon hyviä vaihtoehtoja jotka sopivat valittuun väriteemaan. päätimme kuitenkin lähteä käymään myllyssä katsomassa vielä muita kauppoja. Myllystä löysimme juhlamaailman liikkeestä kaiken tarvittavan koristeen, ja päätimme ostaa ne sieltä.
Kävimme ostamassa juhlamaailma kaikki tarvittavat koristeet taitaja9 varten.
Ostimme juhlamaailmasta kaikki tarvittavat koristeet taitaja9- kilpailua varten..
Muutamia kuvaamiani esillepanoja:

Clas Ohlson seinäesillepano skanssissa.

Clas Ohlson halloweenesillepano skanssissa.

Myymälän sisääntulo skanssissa.
Hemtex sisääntulo skanssissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti